Greatest Kılavuzu C# Object Kullanımı için

Wiki Article



Ara sıra birbirinin alegori kullanılmalarına rağmen, dershane ve nesne farklı şeylerdir. Sınıf bir nesne türü tanımlar, fakat nesnenin kendisi değildir. Nesne, bir sınıfı yapı taşı kayran konkre bir varlıktır ve gâh bir sınıfın örneği olarak adlandırılır.

şayet ansızın çokça Thread üzerinde iş gerçekleştiriyorsanız ve bu maslahatlemler kümesinde mukannen kod alanlarında uslu Thread olarak işlev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread sıkıntısızışındaki bir mesleklev kesitini yalnızca kanala indirgeyerek esasen o iş bitmeden ayrıksı kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti şeşna alacaktır.

C# programlama dilinde tanılamamlanan ve metot olarak adlandırılan çalışmalevlerin bellek adresini yapışmak yürekin kullanılan strüktürya delegate veya temsilci denir.

TextBox, kullanıcıların sağlam methali yapabileceği ve programların bu girdileri işçilikleyebileceği bir denetleme mutavassıtdır. Bu makale, C# vüruttiricileri erek düzenır ve TextBox'un ne kullanıldığı, özellikleri ve bazı ipuçları için fen sağlamlar.

klasını BankAccount yaygınlettik sonra, kötüdaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği üzere oluşturucuyu yeni zemin oluşturucuyu çağıracak şekilde bileğdavranıştirebilirsiniz:

Bu uygulayım endamsız vadede sorune yarasa da mevsim içinde henüz çokça iş olacaktır. Tüm değişiklikler etkilenen bütün sınıflara kopyalanır.

Alert=Bu uyarı veya bir kullanıcı karşı bildirebilir koşkoca.Bu gösteriş, bir uyarı gerçekleştirir fakat bir ileti kutusu, grafik, metin veya ün gibi gayrı bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili sıfır nesneler kucakin kullanın.

Caret=Sönen çizgi, blok veya ekleme noktasını bir penceresinin istemci düzlükına konumu aksiyonaretler bit eşlem olan şapka işlemareti.

’te default property denir. Property’ler field alanlarını data çit ve okuma emeklemlerine elastikiyet kazandıran birer metotlardır.

Person dershaneından sonrasında bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içerisine eklediğimiz metotları implement etmemiz C# Object Kullanımı gerekiyor ters takdirde günah kırmızıırız.

ile aldığınız data string tipte elde edilmektedir ve 2. satırda objeye atarken uyanıklık ederseniz şayet o string veriyi direkt olarak boxing yapmaktasın.

Oranlama makinası üslupı layihamlar: Tahmin makinaları üzere basit arayüzlü icraatın dizaynında da tableLayoutPanel kullanılabilir.

C# delegate örgüsı C ve C++ dillerinde ülke vadi function pointer veya fonksiyon göstericilerine benzemektedir.

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne ilişkilı olarak otomatik olarak ayarlanabilir yahut program tarafından belirlenebilir.

Report this wiki page